Getuigenissen

Omdat ik niet goed wist wat ik ervan moest verwachten, besloot ik maar te starten met de privé berichten. Na een tijdje proberen had ik nog steeds geen succes. Daarom besloten om maar up te graden naar de voice chat. Een stuk makkelijker, want je staat direct in contact met elkaar. Scheelt een hoop tijd aan wachten op elkaars berichten.
Jill Hofman
Ik heb gebruik gemaakt van de privé berichten van Droomtrio.nl. Ben bijzonder te spreken over deze optie. Voor een minimaal bedrag heb je best veel mogelijkheden. Het sturen van de berichten is makkelijk. Bovendien benader je mensen rechtstreeks, waardoor de kans op succes groter is.
Mario Kemperman
De voice chat kan ik zeker aanraden. Het verloopt soepel en je hebt geen last van vertragende werking of storing. Zelfs niet als je contact legt met mensen uit andere delen van de wereld. Bovendien is het communiceren een stuk direct dan berichten sturen en dat vind ik sowieso prettig.
Oscar L.
Super te spreken over de video chat van Droomtrio.nl. Twijfelde eerst of ik het geld er wel voor over heb, maar het heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen. Heb hem al meerdere keren gebruikt en de kwaliteit is ook super. Zeer fijn dat je gewoon kunt zien met wie je te maken hebt. Zeker de beste optie van de drie als je het mij vraagt!
Jodie Westerman
De video chat is behoorlijk prijzig, maar ik vind het zeker de moeite waard. Begonnen met de privé berichten en daarna de voice chat geprobeerd, maar was hier allebei niet tevreden over. Had mijns inziens te weinig effect. Daarbij komt dat ik het gewoon prettig vind om te zien met wie ik in contact sta. Zeker een aanrader!
Mieke de Beul