Tips en ideeën voor dating

Steeds meer jongeren begeven zich vandaag de dag op een dating site. Het is dus betrekkelijk eenvoudig om hier een leuk iemand te ontmoeten. Ben jij nog niet eerder actief geweest op een site voor online dating? Dan weet je vast en zeker niet goed wat je moet verwachten. Hierdoor kan de drempel om jezelf in te schrijven behoorlijk hoog zijn. Laat je hierdoor echter niet weerhouden. Het is namelijk betrekkelijk eenvoudig om te daten op het internet. Ben jij nog wat terughoudend? Dan zit je hier goed! Wij geven hier namelijk een aantal tips en ideeën voor dating.

Loop niet te hard van stapeldating ideas

Heb jij je ingeschreven bij een datingsite? Dan wil je ongetwijfeld zo snel mogelijk een leuk iemand ontmoeten. Dit is direct één van de grootste valkuilen van online dating. Sommige mensen willen ten koste van alles een leuk iemand ontmoeten en worden hierdoor wat opdringerig. Dit is niet de juiste gang van zaken. Je moet bij daten op het internet namelijk niet te hard van stapel lopen. Dit schrikt mensen juist af. Doe het dus vooral rustig aan, dan komt het succes vanzelf!

Hap niet te snel toe

Vrijwel alle datingsites hebben tegenwoordig een chat. Daarnaast zijn er steeds meer sites die een videochat aanbieden. In dit laatste geval kun je direct zien met wie jij te maken hebt. Is er geen videochat aanwezig? Dan kun je alsnog kennismaken met iemand door middel van de gewone chat. Het is echter belangrijk dat jij niet te snel toehapt. Val niet te snel voor gladde praatjes van de persoon aan de andere kant. Spreek bijvoorbeeld niet direct met elkaar af, maar zorg eerst dat je zeker weet met wie je te maken hebt.

sign up

Schrijf je in voor meerdere sites

Ben jij lid van een site voor online dating? Dan hoeft dit nog niet te betekenen dat jij hier ook een geschikte date vindt. Er zijn genoeg mensen die dit niet lukt. Om jouw kansen te vergroten, kun jij je ook inschrijven bij meerdere datingsites. Jij vergroot op deze manier jouw kansen. Hierdoor is het ineens eens stuk aannemelijker dat jij wel iemand vindt die goed bij je past. Kijk wel altijd eerst naar het soort site. Sommige sites hebben namelijk bepaalde doelgroepen en ze zijn lang niet allemaal zo populair. Schrijf je dus nooit lukraak ergens in.

4 thoughts on “Tips en ideeën voor dating”

 1. Martine Bloks schreef:

  Laatst op een datingsite te maken gehad met iemand die maar berichten bleef sturen. Ontzettend vervelend, van die opdringerige types. Ik reageer er bij voorkeur al niet meer op wanneer ze maar berichten blijven sturen. Vaak blokkeer of verwijder ik ze zelfs.

 2. T. B. schreef:

  Ik ben inmiddels actief op drie verschillende dating sites. De kans van slagen lijkt op het eerste oog misschien groter, maar ik vind het vies tegenvallen. Ben nu een halfjaar aan het online daten, maar heb nog steeds geen succes geboekt. Kan iemand mij misschien wat tips geven om meer en sneller succes te behalen?

 3. Sofie W. schreef:

  Ik schaam mezelf kapot. Laatst tijdens het online daten een leuke jongen ontmoet. Althans, dat dacht ik. Hij kwam uit dezelfde stad als ik, dus daar afgesproken bij een horecagelegenheid. Ik zat er al en hij kwam wat later binnen. Bleek het gewoon iemand uit mijn oude klas te zijn die zich als heel iemand anders voordeed. Direct de benen genomen natuurlijk!

 4. Anneke Molenaar schreef:

  Een aantal vriendinnen van mij is actief op een datingsite. Ze willen graag een leuke man vinden, maar happen vaak te snel toe. Dit is al meermaals uitgelopen op een teleurstelling. Soms bleek dat ze compleet iemand anders voor zich hadden dan ze dachten. Daarom raad ik iedereen aan om het vooral rustig aan te doen met online daten. Indien iemand je echt leuk vindt, heeft hij alle geduld van de wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *